Okulumuzun Mesajı

16.09.2024 16

Gökal Güldere ÇPAL;

2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında kapılarını açan Gökal Güldere ÇPAL öğrencileri ile eğitime devam etmiş bundan sonrada eğitim kadrosu, personeli ve velileri ile  “Biz bir aileyiz…” anlayışı ile yoluna devam edecektir.. Hızla değişen ve yenilenen bir süreçten eğitimde payını almaktadır. Görevimiz genç beyinleri yaşama hazırlama işi olunca, eğitim tüm yeniliklerden payını almalı düşüncesi ile başarıya beraber el uzatacağımız kurumumuzun başarısını  artırarak yoluna devam etmesini istiyoruz.

Okulumuz;

- Öğrencileri bedenî, zihnî, ahlâkî, manevî, sosyal ve kültürel nitelikler yönünden geliştirmeyi,

-Ortak bir genel kültür vererek yükseköğretime, mesleğe, hayata ve iş alanlarına hazırlamayı,

-Öğrencilere çalışma ve dayanışma alışkanlığı kazandırmayı,

-Öğrencilere yaratıcı ve eleştirel düşünme becerisi kazandırmayı,

-Kitap okuma bilinci kazanan, milli manevi değerlere sahip çıkan yeni nesiller yetiştirmeyi hedefleyen,

-Öğrencileri araştırmaya yöneltmeyi, bilimsel ve teknolojik gelişmeler ile yeni buluşlara ilgi duyanların çalışacakları ortamı ve koşulları hazırlamayı,

-Yeni teknolojileri kullanabilen, yeni bilgiler üretebilen ve projeler hazırlayabilen bireyler yetiştirmeyi,

-Öğrencilerin bilimsel araştırma yapmalarına, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri izlemelerine yardımcı olacak şekilde yabancı dilde iyi yetişmelerini sağlamayı amaçlar.

Öğrencinin merkez alındığı bilimsel donanım yanı sıra sosyal gelişimi destekleyen anlayışımızla yola devam etmek istiyoruz. Her veli, her öğrenci bizi biraz daha bütünleştiren, güçlendiren en önemli paydaşlarımızdır. Okulumuz öğrencisinden aldığı enerji ve velisinden aldığı destekle eğitimdeki iddiasını kökleştirecektir.

Her yeni eğitim-öğretim yılının başarılarımızı artırması dileklerimizle…

Salih CENİK

OKUL MÜDÜRÜ